Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Herborner Unifäk (unifaek) pompsysteem is een opvoerstation voor afvalwater (fecalien, zwart water en rioolwater) uitgevoerd in een gesloten systeem. De unit bestaat uit een voorraad tank waarop 1 of meerdere afvalwaterpompen geïnstalleerd zijn. De unit is voorzien van een aangebouwde pompbesturing waarbij een volautomatisch pompsysteem ontstaat of handmatig (scheepvaart) de afvalwatertank geleegd kan worden zodra het schip aan de kade is afgemeerd. De toegepaste pomp is geschikt voor het verpompen van afvalwater / fecaliën en is voorzien van een snij-inrichting voor een verstoppingsvrije werking.
Pomptype:
Merk:

Unifäk (Unifaek) Afvalwater opvoerstations volgens DIN 1986
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner Unifak unifaek afvalwater station
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Tank inhoud:

Korte beschijving:
Unifäk (Unifaek) vlg DIN1986)
Herborner Pompenfabriek

tot 130 m3/hr
tot 20,5 mwk
PN10/16
DN25 tot DN100
5 tot 60 °C
tot 550 liter (groter op aanvraag)

Afvalwater pompstation / voorraadtank
Scheepvaartpomp
Marinepomp
Afvalwaterpomp
zwartwaterpomp / blackwaterpump
Versnijdendepomp
Feka-installatie pomp
Rioolpomp
Afvalwater pompstation
Feka-installatie pomp
Afvalwater opvoerstation
 
 
 
 
 
 
 
 
De Herborner Unifäk / Unifaek vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

Compleet systeem:


Met de Unifäk / Unifaek pompen van Herborner heeft u een volledige plug and play oplossing voor uw afvalwater huishouding binnen gebouwen en voor de scheepvaart. De unit wordt geheel op uw eisenpakket / specificatie ge-engineerd en standaard met 8 tot 10 werkweken bij u afgeleverd. Dankzij de hijsogen kunt u vervolgens de unit eenvoudig op haar plek zetten en het leidingwerk aansluiten. Alle benodigdheden die u voor uw afvalwater huishouding nodig heeft kunnen wij meeleveren, zoals: aflsuiters, pompbesturing, pompen, terugslagkleppen / balkeerkleppen, niveau regelaars etc. Een compleet systeem, leidingwerk eraan en de steker in het stopcontact.

Afvalwater station volgens DIN1986:


Het pompstation is geheel volgens de eiden van de DIN 1986 ontwikkeld. De standaard tank inhoud is 125 liter, 400 liter of 550 liter, echter op verzoek kunnen wij ook een afwijkende tankinhoud leveren. De unit zijn in twee uitvoeringen waarbij we spreken over ruimtes die mogelijk kunnen onderlopen en droge ruimtes. De ruimtes die kunnen onderlopen voorzien wij van droog opgestelde dompelpompen (IP68) die probleemloos volledig onder water kunnen staan maar ook droog haar werk prima verrichten. Voor droge ruimtes gebruiken wij afvalwater pompen met een beschermingsklasse IP44

Pomp uitgevoerd met snij-inrichting:


Alle toegepaste pompen zijn standaard voorzien van een snij-inrichting aan de voorzijde en aan de achterzijde van de waaier. Hierdoor ontstaat een versnijdende pomp die te grote delen verkleint totdat deze probleemloos verpompt kunnen worden. Hierdoor garanderen wij een verstoppingsvrije pompwerking.

Materiaal:


De pomp is beschikbaar in diverse materiaalsoorten, waaronder: gietijzer, brons en RVS soorten. Een combinatie van deze materialen is mogelijk. Hierdoor is de pomp geschikt voor het verpompen van water tot chemische vloeistoffen en zeewater / zoutwater.
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder