Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMFlygt concerter

Maak kennis met Concertor, een volledig geïntegreerd systeem dat een hoge operationele flexibiliteit biedt en afvalwater pomptechnologie naar een hoger niveau tilt. De naam Concertor is gebaseerd op het Latijnse woord "concentãre", wat samenwerken in harmonie betekent. De naam heeft betrekking op het systeemontwerp dat uw totale kosten gedurende de gehele levensduur van uw installatie (LCC / TCO) vermindert, terwijl u de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid ervaart.

Een volledig geïntegreerd systeem
Flygt Concertor combineert een volledig geïntegreerd besturingssysteem met IE4 motorrendement, state-of-the-art N-hydrauliek en intelligente functionaliteit - gebaseerd op 60 jaar ervaring in afvalwater pomptechnologie.

Een nieuwe manier van denken
Door de integratie van een besturingssysteem dat zich automatisch aanpast aan de veranderende bedrijfsomstandigheden, bent u gegarandeerd van optimale pompprestaties, terwijl de totale kosten gedurende de gehele levensduur van uw installatie (LCC / TCO) aanzienlijk worden verminderd.Door de ingebouwde intelligentie kunt u sneller en makkelijker de gewenste functionaliteit instellen en bedienen, waarvoor u anders een geavanceerd monitoring & control systeem zou vereisen.Dit hebben wij allemaal gerealiseerd met een aanzienlijk kleinere footprint

Lees meer....

Flygt pompen voor afval- en rioolwaterpompenFlygt is onderdeel van het merk Xylem. De Flygt pompen zijn met name gericht op het transport van afvalwater
en het verpompen van rioolwater. Dit in zowel nat opgestelde dompelpompen als droog opgestelde pompen.

De Flygt pompen zijn onderverdeeld in Concerter pompen, pompen met de N-hydrauliek, drukrioolpompen, chopper
pompen en vortex pompen. Met dit programma garandeert flygt een verstoppingsvrije werking voor zowel rioolgemalen
als industrieel afvalwater.

WDA Pompen BV adviseert en levert pompen van flygt en is het aanspreekpunt voor onderdelen en service.Flygt pompen en onderdelen
Flygt concerter met geintegreerde besturingssysteem en IE4 motor

Flygt N-technologie

De flygt N-pompen hebben bewezen verreweg de beste en betrouwbaarste keuze te zijn voor zowel natte als droge pompinstallaties. Dankzij de gepatenteerde N-technologie met de innovatieve zelfreinigende waaier, leveren de Flygt N-pompen prestaties met de hoogste efficiëntie.

De Flygt N3000 series


- Verstoppingsvrije werking
- Zelf reinigende waaier
- Meerkanaal waaier voor hoge efficiëntie
- Stabiele efficiëntie gedurende gehele levensduur
- Gehard gietijzeren uitvoering, optioneel in Duplex

De zelfreinigende, non-clog N-pompen van Flygt hebben innovatieve ontwerpen en functies die een hoge duurzame efficiëntie en de meest betrouwbare werking leveren. Dit maakt ze de meest betrouwbare keuze die beschikbaar is voor een breed scala van afvalwatertoepassingen voor zware toepassingen zoals niet-afgeschermd rioolwater, afvalwater en slib tot een concentratie van 8 procent vaste stoffen. Flygt N-pompen kunnen capaciteiten tot 1000 l / s (16.000 gpm) aan met motoren van 1,3 tot 680 kW (1,5 tot 870 pk) en pomphoofden tot 100 m (330 ft).

Kies een geharde gietijzeren waaier voor typische afvalwatertoepassingen of de chopperversie voor uw zwaarste toepassingen met lange vezels en zware vaste stoffen. Hard-Iron ™ waaiers worden ten zeerste aanbevolen voor alle toepassingen met zand, grit en andere schuurmiddelen, evenals afvalwater vermengd met zeewater. Voor speciale toepassingen zoals sterk corrosieve afvalwateromgevingen bieden we waaiers in Duplex roestvrij staal.

Lees meer....
Flygt dompelpomp met N technologie, verstoppingsvrij

Pomptype:

Flygt N 3171
Flygt N 3202
Flygt N 3231
Flygt N 3301
Flygt N 3312
Flygt N 3315
Flygt N 3069
Flygt N 3085

Flygt N 3102
Flygt N 3127
Flygt N 3153
Flygt N 3306
Flygt N 3356
Flygt N 3400
Flygt N 3531

Flygt drukriolering pompen

De flygt drukriolering pompen zijn versnijdende of kanaalwaaier pompen voor drukriolering. Ze zijn ideaal voor het transporteren van huishoudelijk afvalwater met vaste stoffen in residentiële, commerciele en agrarische toepassingen. Voor de N3069, zie N serie hierboven.

De Flygt 3000 MP en 3000 CP pompen


- Verstoppingsvrije werking
- versnijdende dompelpomp
- Meerkanaal waaier voor hoge efficiëntie
- Stabiele efficiëntie gedurende gehele levensduur
- Gehard gietijzeren uitvoering, optioneel in Duplex

Flygt dompelpompen bieden operationele voordelen in pompstations met droog geïnstalleerde pompen:
- Lekkage-vrije werking. Er is geen externe asafdichting die afvalwater kan lekken.
- Dompelmotor. Als de pompkamer onder water staat, blijft de dompelpomp werken.
- Motoren groter dan 10 kW hebben ingebouwde koeling die het stroomverbruik van ventilatoren minimaliseert. De koeling is onafhankelijk van de omgevingsluchttemperatuur.

Service is vereenvoudigd met:
- Het gepatenteerde telescopische serviceluik, dat een goede toegang tot de zuigzijde van de pomp mogelijk maakt (Flygt-pompen 3085-3315)
- Drainage klep in de pomphuis (Flygt pompen 3085-3315)
- voetbochtkoppelingen die zijn ontworpen voor het hanteren van de motor en de waaier
- Service cart en rails voor eenvoudige toegang tot het roterende pakket en waaier (Flygt-pompen 3153-3315)
Flygt 3000MP en 3000CP drukriolering pompen

Flygt D3000 en D8000 vortex pompen

De flygt D3000 en D8000 pompen zijn voorzien van een vortex waaier, in de markt ook wel terug getrokken waaier genoemd. De pompen zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen zoals zwaar vervuil huishoudelijk afvalwater of industriële toepassingen. Concentraties van vaste stoffen tot 4% zonder capaciteitsverlaging en zonder te verstoppen of vast te lopen.

De Flygt vortex pompen


- terug getrokken vortex waaier
- verstoppingsarme werking
- geschikt voor hoge aandeel vaste stoffen
- zeer robuust design
- benodigd een laag onderhouds interval.

ROBUUSTE EN BETROUWBARE DOMPELPOMPEN
Flygt Vortex-pompen zijn ontworpen voor betrouwbaarheid. De waaier hoeft niet te worden afgesteld en loopt vrij in het pomphuis, waardoor een vrije doorstroom van vaste stoffen en vloeistoffen wordt verkregen. Dit elimineert volledig het risico van vastlopen en lage prestaties als gevolg van defecte instellingen en slijtage van de waaier. Plus onderhoud is tot een absoluut minimum beperkt. De Flygt D-3000 pompen transporteren gemakkelijk media voor gemeentelijk rioolwater, industrieel afvalwater en een breed scala aan andere toepassingen.
Flygt D3000 en D8000 Vortex pompen

Pomptype:

Flygt D 3045
Flygt D 3057
Flygt D 3060
Flygt D 3069
Flygt D 3085
Flygt D 3102
Flygt D 3126
Flygt D 3127

Flygt D 8050
Flygt D 8053
Flygt D 8056
Flygt D 8058
Flygt DL en DLV

Flygt Chopper pompen 3000F

De flygt F3000 chopper pompen zijn voorzien van de Flygt N-technologie en versnijdende waaier. Deze worden gekenmerkt door haar aanhoudende hoge efficiëntie. Speciaal ontworpen voor zware afvalwater toepassingen, het verpompen van slib en toepassingen in de agrarische sector of (voedingsmiddelen) industrie

De Flygt vortex pompen


- Zelfreinigende en verstoppingsvrije waaier
- hoge aanhoudende efficiëntie
- Versnijdende werking

ZELFREINIGENDE EN HOGE EFFICIËNTIE
De zelfreinigende en energiezuinige chopper pompen van Flygt zijn speciaal ontworpen voor zware toepassingen en continu bedrijf met aanhoudende hoge efficiëntie in uw zwaarste toepassingen zoals afvalwater, slib en landbouwtoepassingen. Ze leveren ongeëvenaarde duurzame hoge efficiëntie en operationele betrouwbaarheid dankzij hun unieke snijactie.
Flygt F-pompen zijn beschikbaar voor capaciteiten tot 200 l / s (3200 gpm), met motoren van 1,7 tot 47 kW (2 tot 65 pk) en afvoerkoppen tot 81 m (260 ft).

Flygt F-pompen zijn voorzien van de gepatenteerde Flygt N-technologie. Alle componenten werken samen zonder de totale hydraulische prestaties van de pomp op te offeren, en de efficiëntie van de pomp blijft consistent zonder dat dit ten koste gaat van de superieure eigenschappen voor het doorvoeren van vaste stoffen. De F-pomp doorsnijdt alle soorten harde en moeilijke vaste stoffen, waardoor deze vrijwel klompvrij is. Flygt F-pompen demonstreren ongeëvenaarde betrouwbaarheid in installaties over de hele wereld. Flygt chopperpompen presteren als geen ander en hanteren wat er in de afvoer terechtkomt - van plastic flessen, vezelmateriaal en hout tot kleding en motorkabels. Impeller en snijplaat zijn gemaakt van Hard-Iron ™ en Active Seal ™ voor lange standtijden
Flygt 300F chopper pompen

Pomptype:

Flygt F 3069
Flygt F 3085
Flygt F 3102
Flygt F 3127
Flygt F 3152
Flygt F 3153
Flygt F 3171
Flygt F 3202
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder