Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Herborner Uniselb pomp is een zelfaanzuigende pomp geschikt voor schone vloeistoffen tot zwaar vervuilde vloeistoffen. De pomp kenmerkt zich door een zeer hoog zelfaanzuigend vermogen. De pomp is opgebouwd volgens het direct gekoppeld principe, waardoor een zeer kleine inbouwmaat vereist is. De pomp is voorzien van een open waaier met snij-inrichting waardoor een verstoppingsvrije zelfaanzuigende pomp wordt verkregen voor het verpompen van vaste bestandsdelen. De achterzijde van de waaier is ook voorzien van een snij-inrichting zodat er geen grote bestandsdelen in de grote sealkamer kan komen.
Pomptype:
Merk:

Uniselb zelfaanzuigende vuilwater pomp
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner pompen zelfaanzuigende en versnijdende UNISELB
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Korte beschijving:
UNISELB
Herborner Pompenfabriek

tot 50 m3/hr
tot 38 mwk
PN10/16
DN25 tot DN100
-5 tot 60 °C
tot 3600 rpm

Zelfaanzuigende pomp met snij-inrichting
Scheepvaartpomp
Marinepomp
Afvalwaterpomp
Machinekamerpomp
lenswaterpomp
Ballastpomp
zwartwaterpomp / blackwaterpump
Condensaatpomp
motorkoeling pomp
Zeewaterpomp
Dekpomp
Kelderpomp
Versnijdendepomp
Feka-installatie pomp
Opvoerpomp
Rioolpomp
Lekwaterpomp
 
De Herborner zelfaanzuigende UNISELB vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

Zelfaanzuigende werking:


De Herborner Uniselb is een zelfaanzuigende pomp die een grote aanzuig capaciteit heeft. Deze zeer goede zelfaanzuigende eigenschap kunt u toepassen voor schone vloeistoffen maar ook voor vloeistoffen waarin zich vaste bestandsdelen bevind. Dit mede door haar open waaier toepassing waardoor een grote vaste delen doorlaat verkregen wordt.

Zelfaanzuigende versnijdende pompwerking:


De pomp is voorzien van een open waaier voorzien van een slijtplaat aan de voorzijde. Deze slijtplaat is voorzien van snij-groeven die bestandsdelen die de waaier blokkeren versnijd tot kleinere delen die verpompbaar zijn. Hierdoor heeft deze pomp een verstoppingsvrije werking. Tevens is aan de achterzijde de pompwaaier voorzien van een tweede snij-inrichting waardoor het onmogelijk is dat grote vaste bestandsdelen zich naar de sealkamer begeven. Hierdoor krijgt u tevens geen seal lekkage door de vaste delen.
De pomp is tevens voorzien van een inspectiedeksel waarop een waterinjectie geplaatst kan worden.

Sealkamer:


De pomp is voorzien van een mechanical seal in sic/sic materiaal. Deze is geplaatst in een grote sealkamer die zelf onluchtend is. Hierdoor is droogloop uitgesloten indien het pomphuis voor het eerste gebruik wordt gevuld met vloeistof.

Materiaal:


De pomp is beschikbaar in diverse materiaalsoorten, waaronder: gietijzer, brons en RVS soorten. Een combinatie van deze materialen is mogelijk. Hierdoor is de pomp geschikt voor het verpompen van water tot chemische vloeistoffen en zeewater / zoutwater.

Constructie:


De pomp is direct gekoppeld waardoor deze maar een kleine plek in neemt in uw installatie. De motor is voorzien van een verlengd aseind en verzwaarde lagering. Dit verzorgt zeer lange standtijden met weinig onderhoud.
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder