Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMVogel produceerd meertraps centrifugaal pompen sinds 1910 en is dus zeer ervaren in de toepassing van deze booster pompen. De TDB pomp heeft een axiale inlaat, als uitzondering tot de andere types. De pomp is geschikt voor hoge temperaturen tot 140 graden en in een drukklasse tot 55 Bar. De pomp is voorzien van een asafdichting in verschillende uitvoeringen, van enkel mechanical seal tot dubbelmechanical seal in tandem opstelling of in back to back opstelling. Tevens kan een cardridge mechanical seal toegepast worden.  Een inducer is beschikbaar voor zeer lage NPSH waarden.

Lowara TDB en TDV meertrapspompen en onderdelen

Lowara TDB en TDV multi stage pompen van Xylem
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Normering:
Boosterpomp Lowara TDB en TDV
Xylem Lowara, v/h ITT Lowara

tot 340 m3/hr
tot 500 mwk
PN16 tot PN55
DN40 tot DN125
-40 tot 140 °C
tot 3600 rpm

Boosterpomp, injectiepomp, multistagepomp, meetrapspomp
De Lowara TDB en TDV meertraps boosterpompen van xylem vogel zijn ontwikkeld voor zwaar industrieel gebruik. Met name voor hoge druk opbouw binnen de koud en heet water transport, maar zeker ook voor gebruik in condens systemen als condensaat pomp.

MODULAIRE OPBOUW:


De pomp is ontwikkeld om zoveel mogelijk componten / onderdelen identiek te houden. Hierdoor behoeft u een minimale voorraad voor maximale uitwisselbaarheid. Met slechts enkele delen kunnen wij een groot scala aan pompuitvoeringen leveren.

HYDROLIEK:


De waaier is ontwikkeld om een zo hoog mogelijk rendement te behalen en dus zo energie zuinig mogelijk produceerd. Tevens is de gehele design uitgelegd om zo goed mogelijke aanzuigcondities te creeren waardoor de NPSH waarde extreem laag is. Deze NPSH is tevens nog extra te verbeteren door toepassing van een inducer in de zuigstomp van de pomp.
De volledig gesloten waaiers zijn voorzien van dichtingsringen aan de zuigzijde en aan de achterzijde. Tevens zijn alle waaiers voorzien van ontlastgaten om de axiale krachten zo laag mogelijk te houden, hetgeen resulteerd in een maximale levensduur van de lagering.

TOEPASSING LOWARA TDB EN TDV POMP

De ITT Xylem Lowara pomptype TDB en TDV wordt daar toegepast waar zeer hoge drukken noodzakelijk zijn. Hierbij moet u denken aan boosterpompen en injectiepompen. Tevens is de pomp ontwikkeld met een zeer lage NPSHr waarde waardoor dit pomptype uitermate geschikt is als condensaat pomp. Zelfs voor de extreem lage onderuk systemen is de pomp uit te voeren met een inducer, waardoor de NPSHr waarde nog lager uitvalt.

(Drink) water Boosterpomp
Bedrijfswater boosterpomp
Koelwaterpomp
Heetwaterpomp
Chemische proces pomp
Brandblus pomp
Condensaat pomp
Boosterpomp
Injectiepomp
Olie en gas industrie
Filter systemen, ultra filtratie
Lowara TDB en TDV technische catalogus brochure
Lowara TDB en TDV IOM handleiding
Lowara TDB en TDV
Technische catalogus
Lowara TDB en TDV
IOM Manual HandleidingTDV en TDB onderdelen en reservedelen van Lowara:

De horizontale en vertikale meertraps boosterpompen van Lowara, TDB en TDV zijn verkrijgbaar in de volgende pomptypes. Hieronder vind u een lijst van alle pomptypes, uit te voeren in 2 polig (2950 rpm), 4 polig (1450 rpm) en 6 polig (980 rpm). Voor spareparts / onderdelen en service / Reparatie...... info@wdapompen.nlDirect uw pomp vinden op artikel nummer of op pomptype: Klik hier
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder