Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Herborner 282 is een insteekpomp / putpomp speciaal ontworpen om licht tot zwaar vervuilde vloeistoffen, fecaliƫn, afvalwater, industrieel water , influent / effluent en heetwater te verpompen. Met de 281S pomp kan een insteekdiepte tot 4 meter gehaald worden. Deze pompen worden ook vaak toegepast voor condensaat systemen om warm of heet water uit een put te pompen voor bijvoorbeeld condensaat systemen.

De pomp is altijd uitgevoerd met een laag toerental om minimale slijtage en maximale levensduur te verkrijgen. De open waaiers garanderen een verstoppingsvrije waaierdoorlaat en is uitgevoerd met een snij-inrichting.

Pomptype:
Merk:

282 heet water insteekpomp / putpomp
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner Pompen 282 heet water  putpomp insteekpomp afvalwater condensaat
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Korte beschijving:
282
Herborner Pompenfabriek

tot 25 m3/hr
tot 17 mwk
PN10/16
DN40 tot DN65
-5 tot 60 °C
tot 3600 rpm

Insteekpomp / putpomp / staartpomp

Herborner 282 staartpomp


De Herborner 282 pomp is een insteekpomp, ook wel een putpomp of staartpomp genomen. De pomp wordt geplaatst in putten waar lekwater, afvalwater of rioolwater verpompt dient te worden. De pomp is geschikt voor zowel scone vloeistoffen zoals water, lekwater of condensaat tot zelfs zwaar vervuilde vloeistoffen zoals rioolwater / fecalien of industrieel afvalwater.

De pompconstructie is zodanig dat de motor en lagering boven de put geplaatst is. Hierdoor blijft het electrische gedeelte droog bij een eventuele overstroming van de put. Alle lagering in de put zijn uitgevoerd in nat opgestelde glijlagers die door het medium zelfs of door externe vetdoorvoer worden gesmeerd. De pomp is leverbaar in diverse insteekdieptes, tot zelfs 10 meter.

De pomp is voorzien van een open waaier, vortex waaier of een een of twee kanaalswaaier. De voorzijde van de waaier is voorzien van snijgroeven / snij-inrichting, die te grote delen die de waaier kunnen blokkeren versnijden. De achterzijde is tevens voorzien van een snij-inrichting tegen het blokkeren / verstoppen van de waaier.

De pomp wordt tevens toegepast in tanks voor het verpompen van olien, condensaat of andere vloeistoffen die slecht of niet aan te zuigen zijn.

De pomp kan worden voorzien van pompvoeten aan de kolom, die met een klemverbinding gemakkelijk op de juiste insteekdiepte in te stellen is. Tevens kunnen wij de pomp voorzien van een oplegplaat in vierkante, rechthoekige of ronde (dinflens) uitvoering. De pomp kunnen wij op uw specificaties aanpassen, zodat deze makkelijk toe te passen is of is uit te wisselen met een reeds bestaande putpomp.
Scheepvaartpomp
Marinepomp
Afvalwaterpomp
Machinekamerpomp
lenswaterpomp
Ballastpomp
zwartwaterpomp / blackwaterpump
Condensaatpomp
motorkoeling pomp
Zeewaterpomp
Dekpomp
Kelderpomp
Versnijdendepomp
Feka-installatie pomp
Opvoerpomp
Rioolpomp
Lekwaterpomp
 
De Herborner 282 putpomp, staartpomp, insteekpomp vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder