Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM

WDA Pompen BV voorstellen...WDA Pompen BV is een jong bedrijf met een enorme ervaring en passie in de toepassing van centrifugaal pompen binnen diverse branches. Onze specialiteit is juist deze enorme expertise in diverse processen / produktielijnen in verschillende toepassingen gecombineerd met klantgerichtheid en enthousiasme.
Afspraak is afspraak. Dit is immers de norm van onze onderneming. Wij willen graag samenwerken met de klant, haar adviseren waar wenselijk, en haar leveren conform haar verwachting. Dit zonder hoog commerciele poespas, nee op een normale technische en persoonlijke wijze. Wij zullen u op al uw vragen snel voorzien van een passende oplossing, die technisch hoogwaardig is en waarbij duurzaamheid en energiebesparing samen gaan.

Uw bedrijfzekerheid... onze verantwoordelijkheid

Werner Damste


WDA Pompen BV is opgericht door Werner Damsté. Hij is zijn pompencarriere gestart bij VDA pompen BV, voormalig Sulzer Pompen Benelux en Pompenfabriek Delta, in 1995 als engineer / CAD tekenaar op de engineering afdeling. Hier construeerde hij klantspecifieke centrifugaal pompen voor diverse industriele toepassingen. Vervolgens heeft hij de volgende functies bekleed: Sales Customer Service Support en Manager Customer Service Support. Uiteindelijk heeft hij het bedrijf in 2004 verlaten om bij Delta Pompen BV de verkoop op te gaan opzetten bij het toen startende bedrijf. Eind 2014 heeft hij Delta Pompen BV verlaten om het bedrijf WDA Pompen BV op te richten.

Werner Damsté is een no-nonsense persoon die zich graag bezig houd met technische kant van het pompen vak. Hij zet zich volledig in voor zijn klanten en gaat voor kwaliteit en duurzaamheid, lettende op de gebruikskosten en de betrouwbaarheid van uw productie proces.

Erwin Vasterink


Per oktbober 2015 is Erwin werkzaam bij WDA Pompen BV. Binnen de pompenbranch is hij begonnen bij VDA Pompen BV, voormalig Sulzer Pompen Benelux en Pompenfabriek Delta in het jaar 1987. Bij dit bedrijf heeft hij de functies: Engineer, Material Manager en Purchase manager bekleed. Samen met Werner Damsté heeft hij in 2004 het bedrijf verlaten om Delta Pompen BV op te zetten. Vandaag de dag is Erwin mede eigenaar van WDA Pompen BV.

Erwin Vasterink is de spil binnen WDA Pompen BV als het gaat om onderdelen offertes, onderverwerking en alle financiele activiteiten. Hij is een no-nonsense persoon die zorg draagt dat alle processen binnen het bedrijf correct worden afgehandeld.

Paul Niemeijer


Per mei 2018 is Paul Niemeijer in dienst bij WDA Pompen BV als technical advisor. Binnen deze functie draagt hij zorg voor de advisering en verkoop in zuid / west Nederland en België. In 2005 is Paul binnen de pompenbranch actief als Supervisor back office voor Xylem / Lowara en Vogel Pumpen. Hierna heeft hij de functies Senior Sales engineer en productmanager Lowara bekleed.

Paul Niemeijer is in eerste instantie een pompen techneut die zijn klanten vanuit de techniek bedient. Daarnaast is Paul natuurlijk een specialist op het gebied van het pompenprogramma van Xylem, Lowara en Vogel. Hij gaat pomp uitdagingen en problematieken graag aan.
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder