Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Herborner Univers A is een kortgekoppelde blokpomp speciaal ontworpen om licht tot zwaar vervuilde vloeistoffen, fecaliën, afvalwater, industrieel water en influent / effluent te verpompen. De pomp kan geselecteerd worden met een 1 kanaalwaaier, meerkanaalwaaier, gesloten kanaalwaaier, teruggetrokken waaier, vortex waaier en een semi-vortex waaier. Ofwel voor elke vloeistof de juiste selectie. Deze pomp is direct gekoppeld aan een motor met versterkte lagering. De pomp is droog opgesteld.
Deze dompelpomp is in ATEX uit te voeren conform zone 2. Standaard is de pomp voorzien van een snijplaat met snijgroeven om lange vezels te versnijden zodat ze de waaier niet verstoppen / blokkeren.

Pomptype:
Merk:

Univers A, kortgekoppelde afvalwaterblokpomp / fecaliën pomp
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner Pompen Univers A fecalien blokpomp
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Korte beschijving:
UNIVERS A
Herborner Pompenfabriek

tot 1500 m3/hr
tot 60 mwk
PN10/16
DN50 tot DN300
-5 tot 120 °C
tot 3600 rpm

Fecalien afvalwater blokpomp met snij-inrichting

Herborner Univers A, afvalwater pomp voor offshore en onshore gebruik

De herborner Univers A afvalwater droogopgestelde blokpomp is speciaal ontworpen voor het verstoppingsvrij verpompen van alle soorten afvalwater / rioolwater en bedrijfsafvalwater. De pomp kan uitgevoerd worden met een vortex waaier, semi-vortex waaier, eenkanaalswaaier, meerkanaalswaaier, schroefwaaier en gesloten waaier. Hierdoor kunnen wij voor elke toepassing (Intake pomp, inlaatpomp, rioolpomp, fecalien pomp, slibpomp, effluentpomp, influentpomp, etc.) de juiste hydrauliek toepassen.

Alle waaiers zijn ontwikkeld op een zo hoog mogelijk pomprendement en een maximale doorlaat. Tevens wij de open waaier standaard voorzien van een snijplaat met snijgroeven. Deze snij-inrichting verkleint te grote delen tot verpompbare delen, waardoor de waaier niet verstopt raakt en dus een verstoppingsvrije werking heeft. Deze snij-inrichting is bij onze concurrenten een optie met een meerprijs, bij Herborner een standaard.

De dompelpomp is tevens achter de waaier (ter plaatse van de asafdichting, mechanical seal) voorzien van een snij-inrichting ter plaatse van de dichtingsring. Dit belemmerd te grote delen / vezels tot het beschadigen / drooglopen van de asafdichting / mechanical seal. Standaard wordt een dubbel mechanical seal, voorzien van oliebad, toegepast als asafdcihting.

De pomp is leverbaar met vele opties zoals een voetbocht koppeling, standvoet, hijsketting, dubbelpomp opstelling voetbocht, PTC's in de wikkelingen, temperatuurbeveiliging, water in olie detectie en explosievrije ATEX uitvoering.

Deze pomp is tevens in een speciale uitvoering verkrijgbaar voor de offshore, scheepvaart en plexiervaart. Hierbij is de motor in marine uitvoering verkrijgbaar en kan de pomp geleverd worden met alle noodzakelijke certificering. Deze uitvoering vind u veelal in de scheepvaart voor het zwarte water(zwartwater) oftewel de rioolwater huishouding.

ATEX AFVALWATER POMP
De Herborner Univers A afvalwaterpompen zijn verkrijgbaar met een ATEX certificering. Afhankelijk van het explosie
gevaar en de zone waarin de pompen opgesteld staan kunnen wij u informeren over de mogelijkheden in het beheersen van
de explosiegevaar. ATEX pompen certificering wordt afgegeven over de gehele pompunit, dus ATEX pomp, ATEX koppeling
en ATEX motor.
De Herborner Univers A afvalwaterpomp / rioolpomp / fecalienpomp vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

RWZI effluentpomp
Waterzuivering afvalwaterpomp
Afvalwaterzuivering pomp
Industriele afvalwaterzuivering afvalwaterpomp
slibpomp
biomassa pomp
Afvalwatertransportpomp
Rioolpomp
Waterschappen
Influentpomp
Aerobische pomp
Versnijdende rioolpomp
Drukrioolpomp
Putpomp
intake (inlaat) afvalwaterpomp
Fecaliëpomp
Scheepvaart, marine, offshore, pleziervaart
Effluent pomp
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder