Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Herborner centrifugaalpomp Uniblock D is bijzonder geschikt voor het verpompen van schoon water, koelwater, zwembadwater, thermaalwater, zeewater, industrieelwater, drinkwater.

De pomp is direct gekoppeld aan een motor met verlengd aseind en voorzien van verzwaarde lagering. De pomp is zeer efficient en onderhoudsarm. Het pomphuis is uitgevoerd met een inline flensopstelling, waardoor de pomp eenvoudig tussen de leiding is op te bouwen. Deze inline pomp is voorzien van versterkte lagering en wordt toegepast in koelinstallaties, warmteinstallaties, tuinbouw en kasbouw alsmede in de scheepvaart.

Pomptype:
Merk:

UNIBLOCK D, inline blokpomp
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner Pompen Uniblock D kortgekoppelde inline pomp
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Korte beschijving:
UNIBLOCK D
Herborner Pompenfabriek

tot 140 m3/hr
tot 30 mwk
PN10/16
DN25 tot DN80
-5 tot 120 °C
tot 3600 rpm

Normaal aanzuigende inlinepomp

Herborner Uniblock D, inline pomp

Herborner is marktleider op de ontwikkeling van blokpompen. De Herborner Uniblock D is hiervan een toonbeeld. Deze kortgekoppelde blokbouwpomp is uitgevoerd met een inline pomphuis, waarbij de zuig- en persflens tegen over elkaar gesitueerd zijn. Deze bouwvorm is ideaal om direct tussen de leidingen in te bouwen. De Uniblock D pomp wordt dan ook het meest gebruikt als boosterpomp, in de doorstroming in uw bestaande leidingnet te vergroten.

De Uniblock D wordt veelvuldig gebruikt in de tuinbouw en kasbouw voor warmte installaties en koelinstallaties. Dit voor het transport van het warme en gekoelde water/glycol naar de warmtewisselaars. Deze inline pomp wordt tevens in de industrie toegepast als drukverhoger en waar weinig plek aanwzig is om een complete pompfundatie te plaatsen. De Uniblock D inline pomp behoeft immers geen fundatie, mits het leidingwerk goed ondersteund is. Tevens kan de pomp ook bovenin de fabriek in de leiding ingezet worden. Afhankelijk van de grootte van de pomp is het wellicht verstandig om daarvoor een wandondersteuning toe te passen.
De Herborner Uniblock D vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

Schoonwaterpomp
koud en heet water circulatie pomp
Tuinbouwpomp
Warmteinstallatie pomp
kasbouwpomp
Koelwaterpomp
zwembadwaterpomp
Thermaalwaterpomp
Boosterpomp
Watervalpomp
Fontijnpomp
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder