Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM

De Herborner Univers ASG is een kortgekoppelde verruberde (rubber ligning) blokpomp speciaal ontworpen om vloeistoffen te verpompen waarin slijtende bestandsdelen zitten. Hierbij moet u denken aan palletpompen voor de ontkalking binnen de drinkwater maatschappijen. Deze rubber ligned (verrubberde) pompen zijn voorzien van een vortex waaier zodat zeer grote delen moeiteloos verpompt kunnen worden.

De rubber coating wordt door de fabriek zelf aangebracht waardoor een hoge kwaliteit rubber aanhechting gegarandeert is. De rubber dikte die behaald wordt ligt tussen de 6 en de 10 mm.

Univers A-SG, kortgekoppelde verrubberde blokpomp
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG


Pomptype:
Merk:
Herborner Pompen Univers A-SG verrubberde zand pallet pomp kalk
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Korte beschijving:
UNIVERS A-SG
Herborner Pompenfabriek

tot 1500 m3/hr
tot 60 mwk
PN10/16
DN50 tot DN300
-5 tot 120 °C
tot 3600 rpm

zand pallet pomp, verruberde pomp

Herborner ASG, rubber gelijnde afvalwaterpomp

De herborner Univers ASG afvalwater droogopgestelde blokpomp, voorzien van interne rubber coating / lining is speciaal ontworpen voor het verstoppingsvrij verpompen van alle soorten afvalwater / rioolwater en bedrijfsafvalwater. De pomp kan uitgevoerd worden met een vortex waaier, semi-vortex waaier, eenkanaalswaaier, meerkanaalswaaier, schroefwaaier en gesloten waaier. Hierdoor kunnen wij voor elke toepassing (Intake pomp, inlaatpomp, rioolpomp, fecalien pomp, slibpomp, effluentpomp, influentpomp, etc.) de juiste hydrauliek toepassen.

Alle waaiers zijn ontwikkeld op een zo hoog mogelijk pomprendement en een maximale doorlaat. Tevens wij de open waaier standaard voorzien van een snijplaat met snijgroeven. Deze snij-inrichting verkleint te grote delen tot verpompbare delen, waardoor de waaier niet verstopt raakt en dus een verstoppingsvrije werking heeft. Deze snij-inrichting is bij onze concurrenten een optie met een meerprijs, bij Herborner een standaard.

De dompelpomp is tevens achter de waaier (ter plaatse van de asafdichting, mechanical seal) voorzien van een snij-inrichting ter plaatse van de dichtingsring. Dit belemmerd te grote delen / vezels tot het beschadigen / drooglopen van de asafdichting / mechanical seal. Standaard wordt een dubbel mechanical seal, voorzien van oliebad, toegepast als asafdcihting.

De pomp is leverbaar met vele opties zoals een voetbocht koppeling, standvoet, hijsketting, dubbelpomp opstelling voetbocht, PTC's in de wikkelingen, temperatuurbeveiliging, water in olie detectie en explosievrije ATEX uitvoering.

ZANPALLETPOMP
Deze pomp wordt ook als zandpalletpomp toegepast binnen de NL drinkwatermarkt. Dit alspalletpomp tegen ontkalking van het gewonnen drinkwater. Door de interne dikke laag rubber is de pomp bestand tegen de abrassieve (slijtende) werking van zandpallets.
RWZI effluentpomp
Waterzuivering afvalwaterpomp
Afvalwaterzuivering pomp
Zandpalletpomp
slibpomp
biomassa pomp
Afvalwatertransportpomp
Rioolpomp
Waterschappen
Influentpomp
Aerobische pomp
Versnijdende rioolpomp
Drukrioolpomp
Putpomp
intake (inlaat) afvalwaterpomp
Fecaliƫpomp
regenwaterafvoer pomp
Effluent pomp
De Herborner Univers A afvalwaterpomp / rioolpomp / fecalienpomp vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder