Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMPomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Normering:
Monoblok centrifugaal-elektropomp met zijkanaal en stervormige waaier, met goede zelfaanzuigende eigenschappen, ook wanneer er opgeloste gassen in het water aanwezig zijn en als de zuigleiding niet volledig met water gevuld is.

Lowara SP zijkanaalpompen en onderdelenZijkanaalpomp Xylem Lowara type SP
Zijkanaalwaaierpomp, type SP
Xylem Lowara, v/h ITT Lowara

tot 2,75 m3/hr
tot 50 mwk
PN8 (8 Bar)
RP 1"
-10 tot 40 °C
tot 3000 rpm

Zijkanaalpomp, peripheral pomp, zijkanaalwaaierpomp
UITVOERING
De Xylem Lowara zijkanaalpomp is direct gekoppeld aan een 230 volt (1 fase) of 400 volt (3 fase) motor, waardoor de afmetingen tot een minimum beperkt is. De pomp is voorzien van een zijkanaalwaaier in messing materiaal, waardoor de stervormige waaier niet kan gaan vast zitten door oxidatie / corrosie. De pomp is voorzien van een mechanical seal als asafdichting. De pomp heeft binnendraad aansluiting van RP 1" voor zowel de zuigaansluiting alsmede voor de persaansluiting.

Een zijkanaalwaaier pomp is volledig zelf aanzuigend en geschikt om boven de vloeistof geplaatst te worden. Tevens is de pomp uitermate geschikt om vloeistoffen te verpompen met onopgeloste gassen.

De pomp wordt toegepast daar waar een negatieve voordruk heerst of waar een geringe capaciteit met een redelijk hoge druk verpompt dient te worden. Hierbij dient u te denken aan lichte industrie, wasstraten, drukverhoging of voor irrigatie.

De motor is uitgevoerd met een isolatieklasse F, beschermingsklasse IP55, omgevingstemperatuur tot 40 graden. De motor is uit te voeren in een 230 Volt 1 gfase uitvoering met condensator en in een 400 Volt 3 fase uitvoering. De motoren voldoen aan de Europese energienorm IE2

TOEPASSING LOWARA SP

De Xylem Lowara zijkanaalpomp, type SP, is toe te passen in een zeer groot toepassingsgebeid. Als basis is deze pomp toe te passen daar waar een negatieve voordruk heerst aan de inlaatzijde (zelfaanzuigende pomp), maar ook daar waar relatief lage capaciteiten bij een rlatieve hoge druk verpompt dient te worden.

(Drink) water boosterpomp
Lichte industrie
Koelwaterpomp
Auto wastraten
drukverhoger voor irrigatie / beregening
koelwaterpomp voor berwerkingsmachines
sproeipomp
Boosterpomp
Xylem Lowara Zijkanaalpomp Zijkanaalwaaierpomp Type SP Download Brochure
Xylem Lowara Zijkanaalpomp Zijkanaalwaaierpomp Type SP Download IOM handleiding
Lowara SP Brochure / Folder
Lowara SP Brochure / Folder

SP pompen en onderdelen van Lowara:

De Xylem Lowara Zijkanaalpomp SP pomptypes zijn hier benoemd. Wij leveren de pompen met zeer korte levertijd en kunnen onderdelen hiervoor naleveren. Voor spareparts / onderdelen en service / Reparatie...... info@wdapompen.nlVoorbeeld:

Xylem Lowara SP5T

SP
5
T
: Pomptype
: Pompgrootte
: 400 Volt uitvoering (zonder T is 230 Volt)SP5
SP7
SP5T
SP7T
Direct uw pomp vinden op artikel nummer of op pomptype: Klik hier
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder