Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Herborner Unicut versnijdende afvalwaterpomp is voorzien van een snij-inrichting voor de waaier. Deze snijinrichting bestaat uit een snijplaat met daarvoor een roterende snij-mes. Deze zijn gemaakt van een zeer slijtvaste en hoogwaardige gietstaal, die gehard is. De snij-rinrichting kan vrijwel alle vaste bestandsdelen vermalen tot kleine verpompbare groottes. Deze pomp is ideaal om toe te passen in een drukriolering of voor de toepassing binnen de scheepvaart, in keukens of voor het verpompen van fecalien / rioolwater.
De pomp is uitvoerig getest op alle onmogelijke vervuilingen die men in een rioolsysteem tegen komt.

Pomptype:
Merk:

Unicut versnijdende afvalwaterpomp
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner Unifak unifaek afvalwater station
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Tank inhoud:

Korte beschijving:
Unicut
Herborner Pompenfabriek

tot 52 m3/hr
tot 32 mwk
PN10/16
DN25 tot DN80
5 tot 60 °C
50 en 60 Herz

Afvalwater versnijdende pomp

Alles wordt versneden:


Er zijn vele testen uitgevoerd met de Unicut pomp van Herborner. Van realtief zachte delen zoals diverse groentes, fecalien en fruit tot vaste bestandsdelen zoals maandverband, werkhandschoenen, walnoten, wattenstaafjes, plastic en touw. Alles wordt versneden tot verpompbare deeltjes.

Toepassing:


Deze pomp kent haar toepassing in diverse processen waarbij het wenselijk is om vaste bestandsdelen te verkleinen. Hierbij moet u denken aan een toepassing en een keuken binnen de scheepvaart of om toe te passen binnen een drukriool. Ook in de industrie zijn er diverse toepassingen waarbij deze verstoppingsvrije pomp haar plaats kent.

Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder