Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Herborner Univers T is een dompelpomp speciaal ontworpen om licht tot zwaar vervuilde vloeistoffen, fecaliën, afvalwater, industrieel water en influent / effluent te verpompen. De pomp kan geselecteerd worden met een 1 kanaalwaaier, meerkanaalwaaier, gesloten kanaalwaaier, teruggetrokken waaier, vortex waaier en een semi-vortex waaier. Ofwel voor elke vloeistof de juiste selectie.

Deze dompelpomp is in ATEX uit te voeren conform zone 2. Standaard is de pomp voorzien van een snijplaat met snijgroeven om lange vezels te versnijden zodat ze de waaier niet verstoppen / blokkeren.

Pomptype:
Merk:

Univers T, Afvalwater dompelpomp / fecaliën pomp
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner Pompen Univers T fecalien dompelpomp
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Korte beschijving:
UNIVERS T
Herborner Pompenfabriek

tot 1700 m3/hr
tot 50 mwk
PN10/16
DN50 tot DN300
-5 tot 60 °C
tot 3600 rpm

Fecalien dompelpomp met snij-inrichting

Herborner Univers T, afvalwater dompelpomp

De herborner Univers T afvalwater dompelpomp is speciaal ontworpen voor het verstoppingsvrij verpompen van alle soorten afvalwater / rioolwater en bedrijfsafvalwater. De pomp kan uitgevoerd worden met een vortex waaier, semi-vortex waaier, eenkanaalswaaier, meerkanaalswaaier, schroefwaaier en gesloten waaier. Hierdoor kunnen wij voor elke toepassing (Intake pomp, inlaatpomp, rioolpomp, fecalien pomp, slibpomp, effluentpomp, influentpomp, etc.) de juiste hydrauliek toepassen.

Alle waaiers zijn ontwikkeld op een zo hoog mogelijk pomprendement en een maximale doorlaat. Tevens wij de open waaier standaard voorzien van een snijplaat met snijgroeven. Deze snij-inrichting verkleint te grote delen tot verpompbare delen, waardoor de waaier niet verstopt raakt en dus een verstoppingsvrije werking heeft. Deze snij-inrichting is bij onze concurrenten een optie met een meerprijs, bij Herborner een standaard.

De dompelpomp is tevens achter de waaier (ter plaatse van de asafdichting, mechanical seal) voorzien van een snij-inrichting ter plaatse van de dichtingsring. Dit belemmerd te grote delen / vezels tot het beschadigen / drooglopen van de asafdichting / mechanical seal. Standaard wordt een dubbel mechanical seal, voorzien van oliebad, toegepast als asafdcihting.

De pomp is leverbaar met vele opties zoals een voetbocht koppeling, standvoet, hijsketting, dubbelpomp opstelling voetbocht, PTC's in de wikkelingen, temperatuurbeveiliging, water in olie detectie en explosievrije ATEX uitvoering.
De Herborner Univers T afvalwater dompelpomp vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

RWZI dompelpomp
Waterzuivering dompelpomp
Afvalwaterzuivering dompelpomp
Industriele afvalwaterzuivering dompelpomp
slibpomp
biomass dompelpomp
Afvalwatertransportpomp
Rioolpomp
Waterschappen
Influent dompelpomp
Aerobische dompelpomp
Versnijdende rioolpomp
Drukrioolpomp
Putpomp
intake (inlaat) dompelpomp
Fecaliën dompelpomp
regenwaterafvoer dompelpomp
Effluent pomp
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder