Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMPomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Normering:
De CO, SHO, COF, CEF roestvaststalen centrifugaal pompen van Lowara zijn direct gekoppeld aan de electromotor. Deze pompen zijn speciaal ontwikkeld voor licht industrieel gebruik. De pompen zijn vervaardigd uit RVS AISI304 (1.4401). De pomp is uitgevoerd met een open waaier waardoor deze compacte pompen geschikt zijn  voor schone vloeistoffen met vaste bestandsdelen. Ze zijn voorzien van een mechanische afdichting en zijn normaal aanzuigend.

Lowara CO, SHO, COF, CEF pompen en onderdelenLowara  CO_SHO_COF_CEF Roestvaststalen RVS  blokpomp van Xylem
RVS blokpomp CO, SHO, COF, CEF
Xylem Lowara, v/h ITT Lowara

tot 55 m3/hr
tot 50 mwk
PN8
RP1" tot RP2"
-10 tot 110 °C
tot 3600 rpm

Roestvaststalen blokpomp in AISI304 en AISI316 met een open waaier

UITVOERING


De Xylem Lowara CO, COF, SHOE, SHOS, SHOD waterpomp is gebouwd voor licht industriele toepassingen in een blokpomp, direct gekoppelde, uitvoering in roestvrijstaal (roestvaststaal ofwel RVS). De pomp is ontwikkeld voor bijvoorbeeld wasstraten, irrigatie of als (drink)waterpomp. De pomp heeft een kleine afmeting en is daardoor gemakkelijk in bestaande installaties te plaatsen.

De pomp is voorzien van een open waaier waardoor de pomp uitermate geschikt is om vervuilde vloeistoffen met vaste delen te verpompen. Deze droogopgestelde vuilwater pomp in roestvrijstaal materiaal kunt u daardoor in vele toepassingen / industrieen vinden.

MATERIAAL


De Xylem Lowara CO, COF, SHOE, SHOS, SHOD pomp zijn vervaardigd uit roestvaststaal (RVS ofwel AISI304 ofwel 1.4404). Speciale versie N is geproduceerd uit RVS AISI316  (1.44404).

ASAFDICHTING


De Xylem Lowara CO, COF, SHOE, SHOS, SHOD is voorzien van een enkele mechanical seal als asafdichting. Een grote diversiteit aan materiaalsamenstelling is beschikbaar voor een groot diversiteit aan vloeistoffen. Van Kool tot Silicium carbide, van NBR tot Viton.

DIRECT GEKOPPELD


De pomp is direct gekoppeld aan een asynchrone electromotor volgens IP55, isolatie klasse F. De motoren zijn geschikt voor aansturing of 1 fase (230 Volt) en op 3 fase (400 Volt) tot een vermogen van 11 kW.

TOEPASSING LOWARA CO, SHO, CEF EN COF


De Xylem Lowara CO, SHOE, SHOS, SHOD, COF, CEF kunt u in diverse toepassingsgebieden vinden. Deze pompen zijn speciaal ontwikkeld om schone en chemisch neutrale vloeistoffen te verpompen. De Xylem Lowara CO, SHOE, SHOS, SHOD, COF, CEF Waternorm pomp is zeer energie zuinig door haar hoge hydraulische rendement wat resulteerd in een zeer lange standtijden en lage TLCC (Total Life Cycle Costs). De pomp is voor licht industrieel gebruik.

Dit pomptype is zeer geschikt voor het verpompen van vervuilde vloeistoffen, waarin zich vaste bestandsdelen bevinden.

Vuilwater transportpomp
Bedrijfswater pomp
Koelwaterpomp
Heetwaterpomp
Wasstraten
Wijn productie pomp
Irrigatiepomp
Boosterpomp
HVAC
Water circulatiepomp
Besproeingspomp
Filter systemen, ultra filtratie
Xylem Lowara Kortgekoppelde blokpomp CO, COF, SHOE, SHOS, SHOD, CEF Download brochure
Xylem Lowara Kortgekoppelde blokpomp CO, COF, SHOE, SHOS, SHOD, CEF Download IOM handleiding
CO, COF, SHOE, SHOS, SHOD, CEF
IOM / handleiding
CO, COF, SHOE, SHOS, SHOD, CEF Brochure / Folder

CO, SHO, COF en CEF onderdelen en reservedelen van Lowara:

Wij leveren onderdelen en reservedelen voor de Xylem Lowara CO, SHO, COF, CEF roestvaststalen blokpomp vaak uit voorraad.

Direct uw pomp vinden op artikel nummer of op pomptype: Klik hier
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder