Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMPompsystemen en drukverhogingspompgroepenWDA Pompen BV levert, installeert en produceert volledige plug and play drukverhogingsgroepen bestaande uit één of meerdere centrifugaal pompen. De unit worden ingezet voor het verhogen van de leidingdruk voor bijvoorbeeld drinkwater transport, gebouwenbeheer (utility), huishoudelijke doeleinden, drukverhoging industriewater en voor brandbestrijdingsdoeleinden (met certificering). De unit worden compleet samengebouwd op een gezamelijke fundatieplaat met een gezamelijke zuigheader en persheader, met aflsuiters, terugslagkleppen en membraamtank (expansievat). De unit kunnen in een standaard uitvoering geleverd worden met een aan/uit regeling of met frequentie regelaar (frequentie besturing). Indien meerdere pompen worden samengebouwd kunnen wij de gehele unit voorzien van een cascade regeling, die zorg draagt dat de pompen gelijke bedrijfsuren hebben.

Uitvoeringen:
Naast de standaard drukverhogingspompgroepen, die worden uitgevoerd met een aan/uit regeling of variabele snelheid, zijn wij zeer sterk in het klantspecifiek ontwikkelen en leveren van complete pompoplossingen geheel naar wens van de eindklant. Deze units worden met alle mogelijke wensen van de eindgebruiker uitgevoerd en voorzien van de benodigde drinkwater certificering of brandbluspomp certificering. Hierbij geld: u vraagt en wij leveren.

Aan/uit regeling voor drukverhogingsgroepen:
De meest standaard aansturing voor drukverhogingspompgroepen is de aan/uit regeling waarbij een druksensor de druk in de persleiding registreerd. In de pompregeling kunnen dan de ondergrens en bovengrens ingesteld worden zodat de boosterpomp wordt ingeschakeld en uitgeschakeld. Een terugslagklep in de zuigleiding draagt zorg dat bij stilstand de druk niet via de zuig weg stroomt. Een membraamtank (expansievat) draagt er zorg voor dat de terugslagklep dicht blijft en lekvrij functioneerd.

Frequentie geregelde drukverhogingspompgroepen:


Om een zeer constante druk of flow in een persleiding te verkrijgen, waarbij een maximaal rendement en laagst mogelijke energie opname gerealiseerd wordt, kunnen wij een toerengeregelde (frequentie geregelde) drukverhogingspompgroep aanbieden. Hierbij wordt het toerental van de boosterpomp gecorrigeerd op basis van de daadwerkelijk gemeten druk of afname. Hierdoor levert de drukverhogingsgroep exact wat wordt afgenomen en verbuikt daarbij geen onnodige energie. Bij meerdere pompen kunnen wij de regeling dusdanig instellen dat een cascade regeling ontstaat, waarbij alle pompen gelijke draaiuren verkrijgen en automatisch de pompen worden afgewisseld.

Pompsystemen mogelijkheden:

Lowara pomp: Sfera, block en genyosysteem
automatische drukverhogers

Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting
: tot 6,6 kW
: tot 56 mwk
: tot 40 °C
: RP 1,5"
Xylem Lowara Sfera, block en Genyosysteem
Lowara pomp GV en GHV
drukverhogingspompen met variabele snelheid

Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting
: tot 640 m3/hr
: tot 160 mwk
: -20 tot 140 °C
: DN 300
GV en GHV drukverhogingspompen met variabele snelheid
Lowara pomp GS, GV, GHV
drukverhogingsgroep met variabele snelheid

Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting
: tot 630 m3/hr
: tot 160 mwk
: tot 130 °C
: tot DN400

Lowara pomp:  GXS20 GMD20 GTKS20 GHV20


Drukverhogingsgroep voor brandpreventie / bestrijding
Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting
: tot 1300 m3/hr
: tot 150 mwk
: tot 110 °C
: tot DN600
Xylem Lowara pomptype GXS20 GMD20 GTKS20 GHV20 drukverhogingsgroep voor brandbestrijding
Lowara: Hydrovar
Intelligente frequentie omvormer tot 22 kW, motorgemonteerde uitvoering.
Xylem lowara hydrovar frequentie besturing HV
Herborner pumpen Unifaek afvalwater pompstations voor gebouwen en scheepvaart

Herborner: Unifaek


Afvalwaterstation voor gebouwen en scheepvaart

Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Inhoud
: tot 130 m3/hr
: tot 21 mwk
: -5 tot 60 °C
: tot 550 liter
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder