Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM

WDA Pompen BV voorstellen...WDA Pompen BV is een jong bedrijf met een enorme ervaring en passie in de toepassing van centrifugaal pompen binnen diverse branches. Onze specialiteit is juist deze enorme expertise in diverse processen / produktielijnen in verschillende toepassingen gecombineerd met klantgerichtheid en enthousiasme.
Afspraak is afspraak. Dit is immers de norm van onze onderneming. Wij willen graag samenwerken met de klant, haar adviseren waar wenselijk, en haar leveren conform haar verwachting. Dit zonder hoog commerciele poespas, nee op een normale technische en persoonlijke wijze. Wij zullen u op al uw vragen snel voorzien van een passende oplossing, die technisch hoogwaardig is en waarbij duurzaamheid en energiebesparing samen gaan.

Uw bedrijfzekerheid... onze verantwoordelijkheid
Werner Damste - WDA Pompen BV

Werner Damste


WDA Pompen BV is opgericht door Werner Damsté. Hij is zijn pompencarriere gestart bij VDA pompen BV, voormalig Sulzer Pompen Benelux, in 1995 als engineer / CAD tekenaar op de engineering afdeling. Hier construeerde hij klantspecifieke centrifugaal pompen voor diverse industriele toepassingen. Vervolgens heeft hij de volgende functies bekleed: Sales Customer Service Support en Manager Customer Service Support. Uiteindelijk heeft hij het bedrijf in 2003 verlaten om bij Delta Pompen BV de verkoop op te gaan opzetten bij het toen startende bedrijf. Eind 2014 heeft hij Delta Pompen BV verlaten om het bedrijf WDA Pompen BV op te richten.

Werner Damsté is een no-nonsense persoon die zich graag bezig houd met technische kant van het pompen vak. Hij zet zich volledig in voor zijn klanten en gaat voor kwaliteit en duurzaamheid, lettende op de gebruikskosten en de betrouwbaarheid van uw productie proces.


Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl